PREV
NEXT
 • Miljövänligt

  Teknik och komponenter från Sveriges ledande leverantörer av Svanenmärkt fordonstvätt.

 • Öppet dygnet runt

  Vi har öppet dygnet runt 365 dagar om året.

Carwash utökar med ny biltvätt på Sävelund

Efter några års framgångsrik drift av vår biltvätt på Ängabo har Carwash nu öppnat ytterligare en biltvätt i Alingsås. Du finner vår senaste självtvättsanläggning på Pumpgatan 1 på Sävelund, strategiskt belägen mellan ABB Kabeldon och Vänersborgsvägen. Även den nya tvätten erbjuder det allra senaste när det gäller miljövänlig biltvätt.

Varmt välkommen till Carwash! 

 • "För mig är det viktigt att jag kan tvätta bilen på ett miljövänligt sätt. Hos Carwash i Alingsås kan jag göra det till ett riktigt bra pris, det gillar jag!"

  Annika - Fiat 500

 • "Jag har tvättat min bil på Carwash gör-det-själv tvätt ett flertal gånger, och har blivit lika nöjd varje gång. Här finns allt jag behöver för att tvätta och städa min bil."

  Lasse - Volvo V70

Miljövänligt

Carwash har två miljövänliga biltvättar i Alingsås. Såväl teknik och komponenter som kem kommer från Sveriges ledande leverantörer av Svanenmärkt fordonsttvätt.

Öppet dygnet runt

Hos oss kan du tvätta och städa din bil, husvagn, båt, motorcykel, fyrhjuling eller annat fordon dygnets alla timmar. Vi har öppet 365 dagar om året.

Vi har allt du behöver

Vi har allt du behöver för bästa resultat: avfettning, högtryck, skumtvätt, avspolning, vaxning, högglans och dammsugning. Givetvis bara av bästa fabrikat.

Senaste nytt:

Kontakta oss

0725-61 95 00

Besöksadresser:

Carwash Ängabo
Odengatan 2, 441 51 Alingsås

Carwash Sävelund
Pumpgatan 1, 441 38 Alingsås

kontakta oss

Hitta till oss – vi finns på Ängabo och Sävelund